Uitgaan in Haarlem! Maak van je avondje stappen een top-feest.

Uitgaan tot je erbij neervalt? Haarlem bied een geweldige uitgaans-scene in een compact gebied. Van lounge tot feestcafé, en van club tot rock. Je vind hier alles wat je zoekt op een steenworp van elkaar. Haarlem is door verschillende buitenlandse media gekozen tot beste uitgaansstad van Nederland. Goed bereikbaar, compact en het bied alles wat Amsterdam ook bied, maar dan goedkoper. Wij zetten een paar hot-spots voor je op een rijtje.


De Grote Markt
Wil je Haarlem op zijn best leren kennen? Neem dan deel aan het nachtleven dat zich afspeelt rond de Grote Markt.  ’s Middags trap je lekker af bij Café XO, Studio of Brinkman. Krijg je tegen het einde van de middag zin in een cocktail of een lekkere Gin-Tonic dan zak je door naar Bar Wigbolt. Voor een lekkere hap kun je je laten verwennen bij Dodici of Fortuyn. Wil je liever wat meer club gevoel bij je hap, dan zijn Van Beinum of het iets verder gelegen Seymour mooie locaties om af te gaan. Voor de lekkerste tappas loop je binnen bij El-Pincho, of je trapt gezellig mexicaans af bij de Popocatepetl. Culinair genieten doe je bij Parels en in het sfeervolle zijstraatje ‘Warmoesstraat’ vind je het gezellige Dijkers. De beste Italiaan vind je bij het station en heet Bonetti. Check de leuke deal van BarDoggy waarbij je 2 peroni biertjes van de tap scoort voor de prijs van 1 :-)

Gezellige sfeer
Zoek je de gemoedelijke Amsterdamse sfeer dan zijn de stamkroegen El&Ben, Café de Natte of iets buiten het centrum het gezellige 'café Schoten' top locaties. Hier is de kelner je beste vriend en zing je gezellig mee met de liedjes van eigen bodem.

Feesten...
Krijg je wat later op de avond al zin in een feestje? Bij de Bugsys, Murphy’s of de Polo Bar gaat tegen de klok van 12 het gas erop. Voetjes van de vloer en knallen maar. De flugels en shotjes vliegen je hier om de oren (zeker met de leuke deal in de bardoggy app) en je maakt eenvoudig nieuwe vrienden. Een klein stukje lopen van de grote markt vind je Café de Koning. Een echte topper onder de studenten en jongeren.

De Botermarkt
De Botermarkt is een interessante optie om even te chillen. Hier vind je sissa lounge Charlie, Rockcafé Gooth en kun je heerlijk relaxen bij Café Roemer. Een heerlijk pleintje op loopafstand van de Grote Markt. Je kunt het beste langs wijnbar Vigh het plein verlaten om naar de Botermarkt te lopen, maar niet voordat je bij deze ver buiten Haarlem geroemde top locatie nog even een flesje van de zelf ontwikkelde huiswijn hebt geprobeerd. Vraag Vincent naar een goed wijnadvies.

Club en Terras
Naast de talloze cafés en kroegen bieden clubs als Ruis en Stalker je een mooi vervolg op je avond uit.. Er is altijd wel een club of kroeg te vinden die bij je past en prima bij je wensen aansluit. Tijdens de zonnige zomerdagen kun je prima gebruikmaken van de grote terrassen op de pleinen die in de winter ook vol in gebruik zijn omdat de meeste lekker verwarmd worden.

Door tot je voldaan bent...
Ben je al overtuigd? Ga dan eens een avond en nacht stappen in Haarlem.
Van loungen tot heerlijk eten, van foute hits om op te dansen tot losgaan op een concert bij Podium Duyker. Haarlem bied het allemaal en natuurlijk kun je ook nog voordelig drankjes en hapjes scoren met de BarDoggy app. Uiteraard kun je een hotelletje boeken zodat je de gehele nacht door kunt gaan. Stempels bied een top locatie aan de grote markt zodat je voldaan zo je bed in kunt rollen.